
Met smokey ketchup en Mexicaanse kruiden combineert dit recept de uitgesproken smaak van taco's met het hoge comfortfood-gehalte van een cheesy pasta uit de oven. Een unieke en heerlijke Tex-Mex-fusion!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Farfalle
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
100 gram
Passata
70 gram
Mais in blik
20 gram
Smokey tomatenketchup
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



