Skip to main content
Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas
Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

2 porties | met rucola, veldsla en komkommer

4.3
(156)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Gerookte zalm met roomkaas op een wrap is een ware klassieker aan het worden! Het is bovendien makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Allergenen:
Tarwe
Gluten
Vis
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat: Tarwe, Gluten)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat: Vis)

75 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

90 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Komkommer

Zelf toevoegen

naar smaak

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden

Energie (kJ)2673 kJ
Energie (kcal)639 kcal
Vetten38 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers4 g
Vezels3.8 g
Eiwitten27 g
Zout3 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de kruidenroomkaas. Beleg met de koudgerookte zalm en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders