Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas
Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

2 porties | met rucola, veldsla en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Gerookte zalm met roomkaas op een wrap is een ware klassieker aan het worden! Het is bovendien makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Allergens:
Wheat
Gluten
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 unit

Flour tortillas

(Contains Wheat, Gluten)

120 g

Smoked salmon

(Contains Fish)

75 g

Herbed cream cheese

(Contains Milk)

90 g

Arugula & lamb's lettuce

1 unit

[Persian] cucumber

Not included in your delivery

to taste

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2673 kJ
Calories639 kcal
Fat38 g
Saturated Fat18 g
Carbohydrate46 g
Sugar4 g
Dietary Fiber3.83 g
Protein27 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de kruidenroomkaas. Beleg met de koudgerookte zalm en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.