
Traditioneel wordt Libanees platbrood gebakken in een bolle pan, een "saj". Maar ze kunnen ook in de oven of in een pannenkoekenpan worden gebakken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Libanees platbrood
(Bevat: Gluten, Tarwe)
¼ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
100 gram
Passata
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
¾ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
50 ml
Water
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



