Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1.5 stuk(s)
Tomaat
120 gram
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
20 gram
Paprikapesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's)
100 gram
Spinazie
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Paprika's zitten vol belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamine C en vitamine E. Vitamine E is een antioxidant en wordt ook gevonden in zonnebloemolie, volle granen, noten, zaden en bladgroenten.