Tomatentapenade is een kruidige mix van rijpe en zongedroogd tomaten, olijven en kappertjes, met knoflook en kruiden. Deze hartige spread is perfect om op brood te smeren of om toe te voegen aan gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Spinazie
40 gram
Tomatentapenade
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Selderij)
1.5 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
90 gram
Gigli
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)
½ el
Olijfolie
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Vind je de saus te dik? Voeg dan nog een scheutje kookvocht toe en roer door tot het weer een gladde saus is.