Skip to main content
Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
HelloFresh
Recepten
Risotto van orzo met venkel, bleekselderij en pompoenpitten
Email
Facebook
Twitter
Messenger
Pinterest
Risotto van orzo met venkel, bleekselderij en pompoenpitten
in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Krijg tot € 100 korting + 2 maanden gratis extra's
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Lees meer
Bereidingstijd
35 minuten
oventijd
Niveau
Makkelijk
Voedingswaarden
/ per gerecht
Instructies
Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje
met ovenfriet en een frisse salade
Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra
2020 | Fruitige rode wijn met tonen van kruisbes en granaatappel
Romige pasta pesto met kip
met courgette en cherrytomaatjes
Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella
met een extra grote salade met grana padano
Perencrumble
met Griekse yoghurt
Gratin dauphinois met koolvis en spekjes
met courgette, prei en verse rozemarijn
Chorizo-aardappelstoof met spekjes
met paprika, champignons en zure room
Noedels met meiraap in curry-kokossaus
met peultjes en pinda's
Veggie balletjes als extra
10 stuks
Pappardelle met garnalen in botersaus met knoflook
met een pangrattato met pistachenoten en pecorino
Fondant-aardappelen met vadouvanmayonaise
met broccolini, geroosterd amandelschaafsel en granaatappelpitjes
HE veggie - Parelcouscoussalade met feta
en extra tomaat, limoen en avocado
Dorade met paprikaboter en parmezaankoekjes
met zoete-aardappelpuree en bloemkool
Stoemp van spruitjes en prei met witte worst
met spekjes en piccalilly
Pasta met chipolataworstjes
in pittige tomatensaus met harissa en basilicum
Open lasagne met garnalen en roomsaus
met prei en verse dille
Quinoasalade met avocado en alfalfa
met sesam-sojadressing en koriander
Zelfgemaakte mini-empanada's met rundergehakt
met een frisse salade
Frisse parelcouscous met warmgerookte zalm en avocado
met spinazie-room, walnoten en witte kaas
Pompoenpastei van filodeeg
met spinazie, prei en een sinaasappelsalade
Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum
met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen
met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip
Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof
met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen
met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette
met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons
met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney
met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof
Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus
met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney
met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen
met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus
met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus
met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra
met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek
met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders
Shakshuka curry met witte kaas
in kruidige kokossaus met pita, spinazie en venkel
Gentse waterzooi met kippendij
met wortel, bleekselderij en prei
Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm
met kaas, prei, courgette en dille
Varkenshaas met spekjes en gnocchi
in champignonroomsaus met Parmigiano Reggiano
Pangasiusfilet in roombotersaus met citroen en kappertjes
met kruidige parelcouscous, olijven en peterselie
Sweet & Sticky noedels met sinaasappel, kip, pinda's en koolrabi
met koriander, radijs en rode peper
Wrap met krokante kip
met mangoketchup en regenboogkoolsla
Veggie kipstukjes in bladerdeeg met knapperige appelsalade
met zure-roomsaus en en Surinaamse kruiden
BBQ-tempehburrito’s met smashed avocado
met tomaat-maissalsa, kruidige rijst en koriander
Mac & Cheese uit de oven met geroosterde pompoenpitten
met verborgen groenten voor kinderen: wortel, pompoen en ui
Sticky BBQ-tofu met frisse maissalsa en zoete chilimayonaise
met kruidige rijst en zonnebloempitten
Bao buns met garnalen in 'swicy' saus
met sugarsnaps en zoetzure groenten
Pokébowl met zalmfilet, zeewiersalade en avocado
met sriracha-mayo, zwart sesamzaad en zoetzure radijsjes
Steak met knolselderijfrietjes en Parmigiano Reggiano
met frisse sperziebonen, citroenpartjes en zelfgemaakte jus
Kabeljauwfilet in pestoboter met gezouten amandelen
met cheesy pastinaak-aardappelpuree en puntpaprika
Krieltjessalade met Mediterrane kipfilet
met mini-romatomaten, komkommer en mais
Salade met garnalen en avocado
met romige groene saus, verse kruiden en zoetzure ui
Bacon burger met bietentortillachips op zwart streetfoodbroodje
met smokey saus, frietjes en tomaat-komkommersalade
Courgettesoep met geroosterde pompoenpitten
met bospaddenstoelenpesto en gegratineerde volkoren ciabatta
Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt
klassieke Midden-Oosterse rijst en linzen met gebakken ui
Bekijk ons menu