De klassieke pizza tonijn valt bij iedereen wel in de smaak! Maak hem helemaal af met frisse kappertjes en verse krulpeterselie.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Pizza dough
(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)
2 can
Skipjack tuna in sunflower oil
(Contains Fish)
75 g
Grated aged Gouda
(Contains Milk)
20 g
Capers
1 piece
Onion
1 piece
Garlic
10 g
Fresh curly parsley
(May be present Celery)
1 sachet(s)
Italian seasoning
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knolfook of snijd fijn. Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de tonijn, knoflook, kappertjes en ui. Verdeel de geraspte kaas erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de peterselie fijn.
Snijd de pizza in stukken en verdeel de pizza's over de borden. Garneer met de peterselie.