Skip to main content

Pizza tonno

met kappertjes, rode ui en oude kaas

De klassieke pizza tonijn valt bij iedereen wel in de smaak! Maak hem helemaal af met frisse kappertjes en verse krulpeterselie.

Allergens:
Gluten
Tarwe
Spelt
Vis
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Pizza dough

(Contains: Gluten, Tarwe, Spelt May be present: Melk (inclusief lactose))

2 can

Tuna packed in oil

(Contains: Vis)

75 g

Grated aged Gouda

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Capers

1 piece

Red onion

1 piece

Garlic

10 g

Fresh curly parsley

(May be present: Selderij)

1 sachet(s)

Italian seasoning

200 g

Passata

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4822 kJ
Calories1153 kcal
Fat40 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate134.3 g
Sugar13.3 g
Dietary Fiber16.5 g
Protein50.1 g
Salt4.8 g
Potassium96.3 mg
Calcium16.5 mg
Iron0.3 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knolfook of snijd fijn. Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden.

2

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de tonijn, knoflook, kappertjes en ui. Verdeel de geraspte kaas erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de peterselie fijn.

4

Snijd de pizza in stukken en verdeel de pizza's over de borden. Garneer met de peterselie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes