Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Prei
90 gram
Volkoren penne
½ stuk(s)
Citroen
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
50 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat: Vis)
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel meer kookvocht toe als je de saus te dik vindt.