
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
De pittige harissa in deze salade gaat goed samen met de frisheid van de groenten en het zoete van de rozijnen. De pistachenoten maken het helemaal af!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
85 gram
Parelcouscous
(Bevat: Gluten Kan bevatten: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)
30 gram
Sultana rozijnen
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
10 gram
Pistachenoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
1 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 stuk(s)
Biologische limoen
30 gram
Harissa
350 ml
Groentebouillon
naar smaak
Extra vierge olijfolie
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.