Skip to main content
Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten als extra

Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten als extra

Bijgerecht | met rozijnen, komkommer en tomaat

4.3
(18)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

De pittige harissa in deze salade gaat goed samen met de frisheid van de groenten en het zoete van de rozijnen. De pistachenoten maken het helemaal af!

Allergenen:
Gluten
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld
/ Voor 2 personen

85 gram

Parelcouscous

(Bevat: Gluten Kan bevatten: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

30 gram

Sultana rozijnen

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Verse bladpeterselie en munt

10 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Komkommer

1 stuk(s)

Tomaat

1 zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

1 stuk(s)

Biologische limoen

30 gram

Harissa

Zelf toevoegen

350 ml

Groentebouillon

naar smaak

Extra vierge olijfolie

Energie (kJ)1172 kJ
Energie (kcal)280 kcal
Vetten5 g
waarvan verzadigd1 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers17 g
Vezels3 g
Eiwitten8 g
Zout3 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders