De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
stuk(s)
Aardbei
6 stuk(s)
Perssinaasappel
40 stuk(s)
Veldsla
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Crackers
(Bevat: Gluten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Appel-framboosspread
2 stuk(s)
Paashaan
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten)
1 el
Honing
snufje
Zout
Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.
Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.
Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.
Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.
Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!