
Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
65 gram
Rode cherrytomaten
40 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
90 gram
Orecchiette
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

Tip: Let je op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.

Tip: Bak de witte grillkaas pas als de rest van het gerecht bijna klaar is. Dan kun je de witte grillkaas direct uit de pan serveren en is hij op z'n best: krokant vanbuiten en lekker mals vanbinnen.
