Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Banaan
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
25 gram
Walnoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
50 gram
Havermout
(Bevat: Gluten)
20 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
2 tl
Gemalen kaneel
10 gram
Lijnzaad
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad, Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Honing
snufje
Zout
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Prak de bananen in een kom. Voeg de eieren toe en mix met een garde of mixer in ongeveer 1 minuut tot een luchtig beslag.
Verkruimel vervolgens de walnoten. Voeg de walnoten, havermout, rozijnen, kaneel, lijnzaad, de helft van de honing en een snufje zout toe aan het beslag en roer door elkaar.
Schenk het beslag in een kleine ovenschaal of cakevorm met bakpapier en bak de ontbijtcake in 25 - 30 minuten goudbruin in de oven. Test of de ontbijtcake gaar is door er met een satéprikker in te prikken. Als deze er droog uitkomt dan is de ontbijtcake gaar. Haal de cake uit de vorm en besprenkel met de overige honing.