Noedels met kastanjechampignons
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Noedels met kastanjechampignons

Noedels met kastanjechampignons

en paksoi en Oosterse notenmix

Je hebt weleens van die dagen dat je onwijs veel haast hebt. Dat hoeft niet te betekenen dat je niet lekker eet. Met de juiste ingrediënten kun je heel snel een lekkere maaltijd op tafel zetten. Rode peper, sojasaus, witte wijnazijn en honing geven dit gerecht de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en pittig.

Labels:
Pittig
Veggie
Allergenen :
Gluten
Soja
Pinda's
Noten
Selderij
Mosterd
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode ui

¼ stuk(s)

Rode peper

125 gram

Kastanjechampignons

100 gram

Paksoi

70 gram

Noedels

(Bevat Gluten)

10 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

25 gram

Oosterse pinda-cashewmix

(Bevat Pinda's, Noten, Selderij, Mosterd, Sulfiet)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

½ tl

Wittewijnazijn

½ tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)477 kcal
Energie (kJ)1996 kJ
Vetten25 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten44 g
waarvan suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten16 g
Zout0 g

Benodigdheden

Hapjespan
Wok

Instructies

Snijd de kastanjechampignons in plakken.
1

Snipper de rode ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Snijd de paksoi klein en houd het witte deel apart van de groene bladeren.

Voeg de witte delen van de paksoi toe.
2

Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui en rode peper 3 minuten op laag vuur. Voeg de kastanjechampignons toe en roerbak 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de witte delen van de paksoi toe en roerbak 2 minuten.

Roerbak de noedels.
3

Voeg vervolgens de udonnoedels, sojasaus, witte wijnazijn, honing en 50 ml water per persoon toe en roerbak 2 minuten.

4

Voeg tenslotte de groene bladeren van de paksoi en de helft van de notenmix toe en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Garneer met de overige notenmix.
5

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige notenmix.