topBanner
Noedels met kastanjechampignons

Noedels met kastanjechampignons

en paksoi en Oosterse notenmix

Lees meer

Je hebt weleens van die dagen dat je onwijs veel haast hebt. Dat hoeft niet te betekenen dat je niet lekker eet. Met de juiste ingrediënten kun je heel snel een lekkere maaltijd op tafel zetten. Rode peper, sojasaus, witte wijnazijn en honing geven dit gerecht de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en pittig.

Labels:Lekker snelPittigVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaPinda'sNotenSelderijMosterdSulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Rode ui

½ stuk(s)

Rode peper

250 gram

Kastanjechampignons

200 gram

Paksoi

140 gram

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

50 gram

Oosterse pinda-cashewmix

(BevatPinda's, Noten, Selderij, Mosterd, Sulfiet)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

1 tl

Wittewijnazijn

1 tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)1995.768 kJ
Energie (kcal)477 kcal
Vetten25.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten44 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels7 g
Eiwitten16 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan
Wok
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snipper de rode ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Snijd de paksoi klein en houd het witte deel apart van de groene bladeren.

2

Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui en rode peper 3 minuten op laag vuur. Voeg de kastanjechampignons toe en roerbak 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de witte delen van de paksoi toe en roerbak 2 minuten.

3

Voeg vervolgens de udonnoedels, sojasaus, witte wijnazijn, honing en 50 ml water per persoon toe en roerbak 2 minuten.

4

Voeg tenslotte de groene bladeren van de paksoi en de helft van de notenmix toe en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige notenmix.