HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNoedels Met Gemengde Paddenstoelen, Paksoi En Pinda’s
topBanner
Noedels met gemengde paddenstoelen, paksoi en pinda’s

Noedels met gemengde paddenstoelen, paksoi en pinda’s

Met een heerlijke mix van Hollandse kastanjechampignons en oesterzwammen

Lees meer

De noedels geef je een Oosterse smaak door het toevoegen van verse basilicum, gember, sojasaus en rode peper. De combinatie van paksoi en twee soorten paddenstoelen zorgen voor een zachte smaak. Wil je meer weten over onze Nederlandse champignonteler? Kijk dan op blog.hellofresh.nl!

Labels:Lekker snel
Allergenen :GlutenSojaSelderijPinda'sMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Rode ui

¼ cm

Verse gember

¼ stuk(s)

Rode peper

150 gram

Paksoi

75 gram

Noedels

(BevatGluten)

75 gram

Gemengde paddenstoelen

1.5 stuk(s)

Sojasaus

(BevatGluten, Soja)

2 leaves

Vers basilicum

(BevatSelderij)

25 gram

Pinda's

(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 tl

Bruine suiker

1 tl

Wittewijnazijn

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)595 kcal
Energie (kJ)2489 kJ
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels10 g
Eiwitten21 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Mes
Pan
Grote pan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snipper de rode ui. Schil de gember, verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd beide fijn. Snijd de paksoi klein en houd de witte delen apart van de bladeren.

2

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel en kook hierin de noedels, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en spoel af onder koud water.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een wok en roerbak de rode ui, gember en rode peper 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de paddenstoelen en witte delen van de paksoi toe en roerbak 4 minuten op hoog vuur. Voeg halverwege de bladeren van de paksoi, de sojasaus, bruine suiker en witte wijnazijn toe.

4

Scheur ondertussen de basilicum klein.

5

Voeg de noedels en de helft van de pinda’s toe aan de wok en verhit 1 minuut.

6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de basilicum en achtergehouden pinda’s.

Tip! Heb je limoen over? Voeg dan 1 tl limoenrasp per persoon tegelijk toe met de rode ui en vervang de azijn door een ½ - 1 el limoensap per persoon.