Pangasius is een vis afkomstig uit Zuidoost-Azië. Qua smaak en textuur is het vergelijkbaar met kabeljauw en schelvis, en het is een geweldige bron van omega-3-vetzuren en eiwitten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Rice noodles
½ piece
Onion
½ piece
Courgette
½ piece
Carrot
20 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ sachet(s)
Javanese wok paste
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
1 piece
Basa fillet
(Contains Fish)
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
2 teaspoon
[Reduced salt] ketjap manis
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?