topBanner
Naanpizza met vegetarische döner kebab

Naanpizza met vegetarische döner kebab

met yoghurt-knoflooksaus en frisse salade met tomaat en komkommer

Lees meer

De vegetarische döner kebab is nieuw in je box! Hij heeft evenveel smaak en bite als de variant van vlees, maar dan 100% plantaardig!

Labels:VeggieLekker snel
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuks

Knoflookteen

100 g

Biologische volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

⅔ stuks

Komkommer

1 stuks

Pruimtomaat

1 stuks

Rode ui

1 blik

Tomatenpuree

2 stuks

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

160 g

Vegetarische döner kebab

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

50 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 g

Radicchio & ijsbergsla

Zelf toevoegen

½ stuks

Groentebouillonblokje

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3417 kJ
Energie (kcal)817 kcal
Vetten36.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers18.0 g
Vezels15 g
Eiwitten37 g
Cholesterol0 mg
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Saladekom
Koekenpan
Bakplaat met bakpapier
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de helft van de knoflook met 2/3 van de volle yoghurt. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.Snijd de komkommer en tomaat in blokjes. Snijd de rode ui in halve ringen.

2

Verwarm 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de overige knoflook met de helft van de rode ui 2 - 3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee. Voeg 40 ml water per persoon toe en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan. Laat 1 minuut inkoken.

3

Verdeel de naanbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de tomatensaus. Beleg de naanpizza's met het vegetarische döner kebab en de kaas en bak 4 - 6 minuten in de oven. Meng in een saladekom: 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon, de overige yoghurt, peper en zout. Voeg de komkommer, tomaat, overige rode ui, ijsbergsla en radicchio toe aan de saladekom en schep om.

4

Verdeel de naanpizza's over de borden. Besprenkel met de knoflook-yoghurtsaus. Serveer de salade ernaast