topBanner
Naanpizza met tonijn en olijven

Naanpizza met tonijn en olijven

met paprika en een tomaat-komkommersalade

Lees meer

Deze Skipjack tonijn van Fish Tales wordt met hengel en lijn gevangen, wat zorgt voor minimale bijvangst. Mede hierdoor verdient deze vis het MSC-keurmerk.

Labels:Lekker snel
Allergenen :VisGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Paprika

1 stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Leccino olijven

160 gram

Tonijn in water

(BevatVis)

2 stuk(s)

Tomatenpuree

⅔ zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

2 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

25 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

⅔ stuk(s)

Komkommer

2 stuk(s)

Pruimtomaat

1 tl

Gedroogde rozemarijn

Zelf toevoegen

2 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3025 kJ
Energie (kcal)723 kcal
Vetten33.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten77 g
waarvan suikers21.0 g
Vezels12 g
Eiwitten23 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika in reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de olijven in plakjes.Laat de tonijn uitlekken.

2

Meng in een kom de tomatenpuree met tonijn, knoflook en 1/3 zakje Midden-Oosterse kruiden per persoon.Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en besmeer ze met het tonijn-tomatenmengsel.Verdeel de helft van de paprikareepjes en de helft van de olijven hierover. Verdeel de geraspte belegen kaas over de pizza's.

3

Bak de naanpizza's 8 - 10 minuten in de oven.Snijd de komkommer en de pruimtomaat in blokjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1 el extra vierge olijfolie, 1/2 tl gedroogde rozemarijn, 1/2 el wittewijnazijn, peper en zout. Meng hier de tomaat, komkommer en de rest van de olijven en paprikareepjes doorheen.

4

Verdeel de naanpizza's over de borden. Serveer met de salade.