Met dit recept tover je 259 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Aubergine
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Naanbrood met kruiden
(Bevat: Tarwe, Gluten)
80 gram
Vegetarische shoarma
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Gerst, Ei)
20 gram
Rucola
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.25 el
Olijfolie
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Uien worden veel gegeten, maar lang niet door iedereen als groenten gezien. Zonde, ze bevatten namelijk verschillende vitamines waaronder vitamine C. Bij Green Chef koken we dan ook graag met de ui in al zijn soorten!