Voor meer dan de helft gemaakt van hertenvlees, nog een kwart wildzwijn en de rest smaakmakers. Deze stoof vult jouw keuken en eetkamer met warme winterse geuren en zorgt voor instant kerstsfeer. Super simpel de bereiden en onweerstaanbaar als klapstuk van jouw kerstdiner.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
450 gram
Stoof van hert en ree
INGREDIËNTEN: 52% hertenvlees, 26% wild zwijn, kruidkoek (ROGGEbloem, glucose-fructose stroop, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen (kardemom, foelie, piment, koriander, nootmuskaat, gember, kruidnagel, kaneel), aardappelzetmeel, ROGGEmoutmeel), ui, bouillon (gemodificeerd zetmeel, uipoeder, aroma, zout, suiker, tomaatpoeder, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (foelie, kruidnagel), zetmeel, rijstmeel, zout, dextrose, kikkererwt, citroenvezels, basilicum. ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, rogge. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Verpakt onder beschermende atmosfeer. Au bain marie: Verwarm het product ±15 min. in de verpakking in water van ±80℃. Let op: laat het water niet koken! Panbereiding: Giet het product uit de verpakking in een pan en verwarm langzaam op matig vuur. Roer af en toe door. Let op: laat de wildpeper niet koken.