Wildpeper van hert en wildzwijn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wildpeper van hert en wildzwijn

Wildpeper van hert en wildzwijn

450 g | 3 - 4 porties | Met 78% wildvlees

Voor meer dan de helft gemaakt van hertenvlees, nog een kwart wildzwijn en de rest smaakmakers. Deze stoof vult jouw keuken en eetkamer met warme winterse geuren en zorgt voor instant kerstsfeer. Super simpel de bereiden en onweerstaanbaar als klapstuk van jouw kerstdiner.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

450 gram

Stoof van hert en ree

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)171 kcal
Energie (kJ)732 kJ
Vetten5 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten11 g
waarvan suikers5 g
Vezels1.4 g
Eiwitten20 g
Zout0.9 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: 52% hertenvlees, 26% wild zwijn, kruidkoek (ROGGEbloem, glucose-fructose stroop, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen (kardemom, foelie, piment, koriander, nootmuskaat, gember, kruidnagel, kaneel), aardappelzetmeel, ROGGEmoutmeel), ui, bouillon (gemodificeerd zetmeel, uipoeder, aroma, zout, suiker, tomaatpoeder, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (foelie, kruidnagel), zetmeel, rijstmeel, zout, dextrose, kikkererwt, citroenvezels, basilicum. ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, rogge. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Verpakt onder beschermende atmosfeer. Au bain marie: Verwarm het product ±15 min. in de verpakking in water van ±80℃. Let op: laat het water niet koken! Panbereiding: Giet het product uit de verpakking in een pan en verwarm langzaam op matig vuur. Roer af en toe door. Let op: laat de wildpeper niet koken.