Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Tabouleh is een Levantijns gerecht met bulgur, verse kruiden, tomaten, citroensap en olijfolie. Deze versie maak je lekker en snel met couscous en gekruide kipfiletreepjes.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Chicken breast strips with BBQ spices
50 g
Feta
(Contains Milk)
150 g
Wholewheat couscous
(Contains Wheat May be present Soy, Lupin, Mustard)
1 sachet(s)
Middle Eastern spice mix
2 piece
Tomato
10 g
Fresh flat leaf parsley & mint
1 piece
[Persian] cucumber
1 piece
Lemon
35 g
Tahini
50 g
Organic full-fat yogurt
1.5 tablespoon
Olive oil
350 milliliters
Low sodium chicken stock
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Meng in een saladekom de couscous met de bouillon, 1 el olijfolie en 1 zakje Midden-Oostere kruiden. Laat afgedekt 10 minuten wellen. Roer daarna los met een vork.
Verhit 1/2 el olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gemarineerde kipfiletreepjes toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de couscous met de tomaat, komkommer en verse kruiden. Verdeel de couscous over de borden en leg de kipfiletreepjes erop. Garneer met de feta. Serveer met de yoghurt-tahinsaus.