
Ravioli met tomaat-mascarponesaus
2 porties | met vers basilicum en parmigiano reggiano
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Eieren
•Gluten
•Tarwe
•Rogge
•Sulfiet
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
280 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Gluten, Tarwe, Rogge)
250 gram
Tomaat-mascarponesaus
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Sulfiet Kan bevatten Gluten)
10 gram
Vers basilicum
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Pan met deksel
•Steelpan
Instructies
1
- Breng water met een snuf zout aan de kook in een grote pan met deksel voor de verse ravioli.
- Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
- Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
- Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
- Snijd of scheur het basilicum grof.
4
- Verdeel de ravioli met saus over de borden.
- Rasp de parmigiano reggiano en verdeel over de pasta.
- Garneer met het basilicum.