Kreeftensoep
Kreeftensoep

Kreeftensoep

650 g | 2 - 3 porties | Met kreeftenvlees & -fond

Zoals het een echte bisque betaamt, komt de volle smaak van deze romige kreeftensoep van de bouillon die getrokken is van de schalen van schaaldieren. In dit geval garnalen en natuurlijk kreeft. Voeg daar een royale hoeveelheid kreeftenvlees aan toe en het enige dat dit kerstdiner-proof soepje nog nodig heeft is een takje peterselie.

Allergens:
Celery
Crustaceans
Molluscs
Fish
Milk
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

650 milliliters

Lobster soup

(Contains Celery, Crustaceans, Molluscs, Fish, Milk, Mustard May be present Egg, Sesame, Soy, Gluten)

Nutrition Values

Energy (kJ)842 kJ
Calories202 kcal
Fat11 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate14 g
Sugar5 g
Dietary Fiber1 g
Protein10 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

INGREDIËNTEN: water, witte wijn, 8.3% kreeft (SCHAALDIEREN), room (MELK), tomaat, SELDERIJ, ajuin, wortel, kreeftenfond (extract (VIS, kreeft, garnaal (SCHAALDIEREN, WEEKDIEREN)), maltodextrine, zonnebloemolie, wortelextract, tomatenpuree, gistextract, zout, emulgator (lecithine), aroma), tomatenconcentraat, brandy, gemodificeerd zetmeel, koolzaadolie, VISfond (kabeljauw- en koolVISbouillon, glucose, koolzaadolie, maltodextrine, zout, maïszetmeel, zeewier, peper, emulgator (lecithine), tijm, laurier), MOSTERD (MOSTERDzaden, azijn, water, zout), citroensap, knoflook, suiker, stabilisatoren (agaragar, carrageen), zout, cayennepeper.

ALLERGENEN: Selderij, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd. Kan sporen bevatten van soja, ei, sesamzaad, gluten bevattende granen.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4⁰C). Beker overgieten in een pan en langzaam opwarmen. Af en toe doorroeren. Niet laten koken.