
De mangoketchup in dit recept past perfect bij de garnalen dankzij de heerlijke balans tussen zoet, fris en licht zuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Prei
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Gluten, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Gluten, Soja)
30 gram
Mangoketchup
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout



Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan na het serveren naar smaak wat sojasaus toevoegen.
