MISE EN PLACE
Earlier in the day:
20 - 25 minutes before serving:
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Vastkokende rode aardappelen
400 gram
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Sperziebonen
¼ stuk(s)
Granaatappel
½ stuk(s)
Citroen
1 takje(s)
Verse rozemarijn
10 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
1 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
(Bevat: Ei, Mosterd, Soja)
½ el
Extra vierge olijfolie
30 gram
[Plantaardige] roomboter
1 el
Olijfolie
½ el
Bloem
50 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
You can prepare some elements in advance. See the 'mise en place' information on the front of the recipe card.
400g: 15 - 19 minutes
600g: 20 - 24 minutes
800g: 25 - 28 minutes