Met dit recept tover je 284 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Sperziebonen
200 gram
Krieltjes
1 takje(s)
Verse rozemarijn
¼ stuk(s)
Knolselderij
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
50 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Kappertjes
1.5 el
Olijfolie
½ tl
Bloem
naar smaak
Peper en zout
Tip: Knolselderij over? De overige knolselderij kun je eventueel later deze week gebruiken in een soep, puree of als groentefriet.
Tip: Gebruik eventueel een tweede bakplaat als het niet past.