Skip to main content
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

3.5
(6)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 stuk(s)

Havermout

(Bevat: Gluten)

400 ml

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Dadelstukjes

30 gram

Chocoladevlokken

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja)

40 gram

Walnoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2356 kJ
Energie (kcal)563 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders