
Deze burger geef je een twist met piccalilly - een populair Brits product geïnspireerd op de Aziatische keuken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Radicchio en romaine
25 gram
Piccalilly
(Bevat: Soja, Tarwe, Mosterd)
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de burger.

