
Vissaus is een zoute smaakmaker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
90 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Groene currykruiden
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
100 gram
Kipfiletblokjes
200 gram
Broccoli
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Wortel
5 gram
Gemberpuree
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Water
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.