Skip to main content
Naanpizza met geitenkaas en groenten
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met cherrytomatensalade en basilicumcrème

Nieuw ingrediënt in je box! Proef de zon met Hello Buon Appetito: een rijke mix van tomaat, kruiden en een vleugje chili - perfect voor extra smaak in elk gerecht.

Labels:
Caloriebewust
Veggie
Extra groente
Nieuw ingrediënt
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode ui

⅓ stuk(s)

Courgette

25 gram

Zoete aardappel

50 gram

Passata

40 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

10 ml

Basilicumcrème

125 gram

Rode cherrytomaten

1 stuk(s)

Naanbrood met kruiden

(Bevat: Tarwe, Gluten)

½ zakje(s)

Hello Buon Appetito

Zelf toevoegen

1 tl

Witte balsamicoazijn

¼ el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2474 kJ
Energie (kcal)591 kcal
Vetten22.2 g
waarvan verzadigd8.1 g
Koolhydraten74.2 g
waarvan suikers18 g
Vezels9 g
Eiwitten19.2 g
Zout2.3 g
Potassium671.7 mg
Calcium47.3 mg
Iron1.4 mg

Benodigdheden

Dunschiller of kaasschaaf
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snipper de overige ui fijn.
  • Schil de zoete aardappel of was grondig.
  • Snijd met een dunschiller of kaasschaaf de zoete aardappel en de courgette in dunne plakjes.
Groenten bakken
2
  • Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de uienringen en de zoete aardappel 4 - 6 minuten.
  • Bak de laatste minuut de courgette en de Hello Buon Appetito mee. Breng op smaak met peper en zout.
  • Leg de naan op een bakplaat met bakpapier. Beleg elke naan met 2 el passata en breng op smaak met peper en zout.
Naanpizza bakken
3
  • Bak de naan 2 minuten in de oven.
  • Verdeel de gebakken groenten erover (zie Tip).
  • Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met wat basilicumcrème.
  • Bak nog 4 - 6 minuten verder in de oven.

Tip: Heb je toppings over? De overige ingrediënten kun je eventueel kleinsnijden en door de salade verwerken.

Serveren
4
  • Halveer ondertussen de cherrytomaten. Meng in een saladekom de cherrytomaten met de overige ui.
  • Voeg de witte balsamicoazijn en de overige basilicumcrème toe. Voeg eventueel extra vierge olijfolie naar smaak toe. Breng op smaak met peper en zout en meng goed. 
  • Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders