
En croûte is een Franse techniek waarbij ingrediënten - zoals vis, vlees of kaas - in deeg wordt gewikkeld en gebakken. De gouden korst sluit sappen en smaak perfect in!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kipgehakt met Mediterrane kruiden
100 gram
Broccoli
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe)
1.5 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Verse bieslook
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
½ stuk(s)
Ui
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Het kipgehakt gaat straks in het bladerdeeg en mag daarom niet te vochtig zijn. Giet dus goed af.


Tip: Om een mooi glimmend laagje aan het bladerdeeg te geven, kun je het deeg voor het bakken met een kwastje insmeren met melk.
