Gepaneerde visburger met dille-yoghurt
Gepaneerde visburger met dille-yoghurt

Gepaneerde visburger met dille-yoghurt

met gebakken aardappelen en zoetzure komkommersalade

.

Allergens:
Milk
•Gluten
•Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

250 g

Vastkokende aardappelen

2.5 g

Verse dille

(May be present Celery)

½ unit

Tomaat

½ unit

Komkommer

50 g

Volle yoghurt

(Contains Milk)

1 unit

Witte ciabatta

(Contains Gluten, Soy, Milk)

1 g

Heekfilet in cornflakes

(Contains Gluten)

15 g

Mesclun

½ tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Witte balsamicoazijn

1 teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3389 kJ
Calories810 kcal
Fat25 g
Saturated Fat8.7 g
Carbohydrate109 g
Sugar14.7 g
Dietary Fiber8 g
Protein31 g
Salt1.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Pan with Lid
•Salad Bowl
•Small Bowl
•Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Aardappelen bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen eventueel en snijd in parten. Verhit 1 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en bak de aardappelen 25 - 35 minuten op middelhoog vuur. Haal na 20 minuten het deksel van de pan. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en zout.

Snijden
2

Snijd de dille fijn. Snijd de tomaat in plakjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes.

Zoetzuur maken
3

Meng in een saladekom per persoon 1 el witte balsamicoazijn, 1 tl suiker en een snuf zout. Voeg 2/3 van de komkommerplakjes toe en meng goed. Bewaar apart tot serveren, schep af en toe om.

Dilleyoghurt maken
4

Meng de yoghurt in een kleine kom met de dille, peper en zout. Bak ondertussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.

Heekfilet bakken
5

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gepaneerde heek 4-5 minuten per kant, of tot hij goudbruin kleurt.

Serveren
6

Smeer een deel van de dilleyoghurt op de ciabattabroodjes en leg de tomaat, salade en overige komkommerplakjes erop. Leg de gepaneerde heek erop. Verdeel de gebakken aardappelen en de zoetzure komkommer over de borden. Serveer met de overige dilleyoghurt.