Hier zijn we allemaal gek op truffels! Dus waarom zouden we het niet combineren in een boter met dit malse rundvlees voor nog meer genot? Eet smakelijk!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
250 g
French fries
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
115 g
Pre-cut ​​mushroom mix
65 g
Baby spinach
½ piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains Milk)
25 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
8 milliliters
Truffle-style olive oil
2 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de gemarineerde biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen (zie Tip). Voeg 1 el roomboter per persoon toe aan een kleine kom en laat op kamertemperatuur komen. Verdeel de frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Snijd eventueel grote paddenstoelen kleiner. Rasp de parmigiano reggiano.
Verhit, wanneer de frietjes nog 15 minuten moeten bakken, 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de knoflook, ui en paddenstoelen 4 - 6 minuten. Voeg vervolgens de spinazie toe en bak 2 - 3 minuten al roerend verder, of tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit ondertussen 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op hoog vuur. Leg de gemarineerde biefstuk in de koekenpan zodra de roomboter goed heet is. Bak de biefstuk 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Voeg aan de kleine kom met roomboter de olijfolie met truffelaroma toe en meng goed. Breng op smaak met peper.
Verdeel de frietjes over de borden en bestrooi met de parmigiano reggiano. Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken en leg naast de frietjes. Verdeel de truffelboter over de biefstuk. Serveer met de warme groenten en de mayonaise.