Met dit recept tover je 278 gram groenten per portie op je bord
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Vleestomaat
15 gram
Kalamata-olijven
5 gram
Vers basilicum
30 gram
Parelgerst
(Bevat: Gerst, Gluten Kan bevatten: Gluten)
¼
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Passata
7.5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
65 gram
Babyspinazie
100 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ el
Olijfolie
0.16 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout