Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers om met een plat stukje deeg te testen of de houtoven heet genoeg was?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola en veldsla
⅓ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
50 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¾ el
Extra vierge olijfolie
¾ el
Olijfolie
1 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Proef de saus en maak hem eventueel iets zoeter of frisser door meer honing of azijn toe te voegen.