Skip to main content
Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
HelloFresh
Recepten
Farfalle met coburgerham, walnoten en verse oregano
Email
Facebook
Twitter
Messenger
Pinterest
Farfalle met coburgerham, walnoten en verse oregano
Extra in de 5-maaltijdenbox
Krijg tot € 100 korting + 2 maanden gratis extra's
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Lees meer
Bereidingstijd
35 minuten
oventijd
Niveau
Makkelijk
Voedingswaarden
/ per gerecht
Instructies
Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten
Friese suikerbol met sinaasappelboter
Met volle yoghurt en sinaasappelsap
Dubbele smashburger met kaas op brioche
met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en smokey ketchup
Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus
met peultjes en wortelpuree
Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst
met champignons, paprika en frisse yoghurtsaus
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje
met ovenfriet en een frisse salade
Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra
2020 | Fruitige rode wijn met tonen van kruisbes en granaatappel
Wildzwijnworstje met emmentaler als extra
160 g | 2 stuks
Kogelbiefstuk met chimichurri
met cerise aardappelen, champignons en een salade
Heekfilet uit de oven met mosterd-sojasaus
met spinazie-aardappelpuree en geroosterde cherrytomaten
Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus
met ovengroenten, frietjes en truffelmayonaise
Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter
met aardappelschijfjes en geroosterde groenten
Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki
met aardappelpartjes in citroendressing en gebakken groenten
Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling
met walnoottopping, gebakken sperziebonen en krieltjes
Tempehbowl met gember-honingglazuur
met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Romige pasta met varkenshaaspuntjes
met aubergine en semi-gedroogde tomaten
Courgettepasta met romige kruidenkaassaus
met mini-romatomaten en basilicum
Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar
met jalapeño's, paprika en avocado als extra
Gebakken rijst met roerei en paksoi
met verse doperwten, wortel en pikante honingpinda's
Farfalle in avocado-pestosaus
met cherrytomaten, yoghurt en bosui
Romige pasta pesto met kip
met courgette en cherrytomaatjes
Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum
met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen
met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip
Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof
met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen
met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette
met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons
met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney
met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof
Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus
met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney
met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen
met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus
met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus
met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra
met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek
met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders
Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie
met Italiaanse kaas en basilicumcrème
Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek
geïnspireerd op Hokkien Mee, met gefrituurde uitjes en limoen
Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes
Peruaanse klassieker, met tomaat, peterselie en paprika
Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli
één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes
met rijst, rode peper en gele currykruiden
Romige groenelinzenstoof met pecorino
met boerenkool en knoflook-maanzaadbroodje
Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella
met verborgen groenten voor kinderen: broccoli
Kikkererwtencurry met zoete aardappel
met rijst, abrikozenchutney en verse kruiden
Goedgevulde couscousbowl met witte kaas
met zoete aardappel, citroen, amandelen en komkommer
Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel
met zoete-aardappelpuree, uienjus en komkommersalade
Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt
met geroosterde aubergine, botersla en cashewstukjes
Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes
met romige komkommer-appelsalade en verse kruiden
Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room
met jalapeño, rodekool en verse kruiden
Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas
met kappertjes, sperziebonen en verse dille
Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's
met knoflookrijst, paksoi en wortel
Vlaamse stijl saucijzenbroodjes
met zelfgemaakte appelmoes en rauwkost
Romige zoete-aardappeldahl met naan
met pompoenpittensalsa, limoen en spinazie
Stir-fry met tempeh en pittige ketjapsaus
met aardappelpartjes en groenten
Kippendijreepjes in gele currysaus
met bloemkoolrijst en paprika
Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst
met zoetzure rauwkost, zoete Aziatische saus en gomasio
Bekijk ons menu