
Farfalle met bospaddenstoelenpesto
met champignons, rucola, veldsla en pecorino
Wist jij dat farfalle het Italiaanse woord is voor vlinders?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
90 gram
Farfalle
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
40 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)
30 gram
Rucola en veldsla
2.5 gram
Verse krulpeterselie
10 gram
Geraspte pecorino
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies

- Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan voor de farfalle.
- Kook de farfalle 11 - 13 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen.
- Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
- Snijd de champignons in kwarten.

- Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.
- Fruit de knoflook en ui 1 - 2 minuten.
- Voeg de champignons toe en bak 5 - 7 minuten.
- Schep de bospaddenstoelenpesto erbij en verwarm 1 minuut.
Weetje: Wist je dat champignons rijk zijn aan vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.

- Scheur de rucola en veldsla grof.
- Hak de krulpeterselie grof.
- Meng de farfalle met de champignons in de wok of hapjespan en breng op smaak met peper en zout.

- Verdeel de rucola en veldsla over de borden.
- Schep de pasta erop.
- Garneer met de pecorino en de krulpeterselie.