Double protein (NL) - Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Double protein (NL) - Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Double protein (NL) - Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander

Deze viswraps zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de wraps nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een wrap maken. De mangochutney geeft de wraps een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De viswraps zijn ook koud erg lekker.

Allergenen :
Mosterd
•Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Koolvishaasje

â…” zakje(s)

Mexicaanse kruiden

1 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

100 gram

Wittekool en wortel

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Ei)

3 stuk(s)

Witte tortilla

20 gram

Mangochutney

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1551 kJ
Energie (kcal)371 kcal
Vetten35 g
waarvan verzadigd3.3 g
Koolhydraten9.8 g
waarvan suikers6.6 g
Vezels5.1 g
Eiwitten3.1 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Bakpapier
•Bakplaat
•Keukenpapier
•Kom
•Aluminiumfolie

Instructies

Vis bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

Snijden
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

Kool-wortelsalade maken
3

Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

Tortilla's verwarmen
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Koolvis scheuren
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

Serveren
6

Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.