Double protein (NL) - Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
Double protein (NL) - Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Double protein (NL) - Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander

Deze viswraps zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de wraps nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een wrap maken. De mangochutney geeft de wraps een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De viswraps zijn ook koud erg lekker.

Allergens:
Mosterd
Ei

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 piece

Pollock fillet

⅔ sachet(s)

Mexican-style spices

1 piece

Tomato

2.5 g

Fresh coriander

(May be present: Selderij)

¼ piece

Lime

100 g

Slaw mix

50 g

Mayonnaise

(Contains: Mosterd, Ei)

3 piece

Flour tortillas

20 g

Mango chutney

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1551 kJ
Calories371 kcal
Fat35 g
Saturated Fat3.3 g
Carbohydrate9.8 g
Sugar6.6 g
Dietary Fiber5.1 g
Protein3.1 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Parchment Paper
Baking Sheet
Paper Towel
Bowl
Aluminum Foil

Cooking Steps

Vis bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

Snijden
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

Kool-wortelsalade maken
3

Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

Tortilla's verwarmen
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Koolvis scheuren
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

Serveren
6

Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.