Cooking Techniques - Beurre Noisette - Open PTN (non-veggie)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Beurre Noisette - Open PTN (non-veggie)

with baby potatoes, bunched carrots, and sage

Allergenen :
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Heekfilet

(Bevat Vis)

½ bosje(s)

Bospeen

250 gram

Krieltjes

5 gram

Verse salie

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Verse krulpeterselie en tijm

½ stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

Honing

50 gram

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3896 kJ
Energie (kcal)931 kcal
Vetten56.8 g
waarvan verzadigd29.8 g
Koolhydraten73.4 g
waarvan suikers20.5 g
Vezels16 g
Eiwitten28 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Kleine kom
Keukenpapier

Instructies

1
2
3
4
5
6