
Stoven is een kooktechniek waarbij voedsel licht wordt gebakken, voordat het wordt gestoofd of gekookt in een kleine hoeveelheid vloeistof. Het is perfect om voedsel sappig te houden en veel smaak te geven!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
1 snufje
Nootmuskaat
100 gram
Gesneden rodekool
½ tl
Gemalen kaneel
250 gram
Aardappelen
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Gekruide kipworstjes
1 tl
Mosterd
1 el
Witte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Bruine basterdsuiker
120 ml
Water
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout


Tip: Laat indien nodig langer stoven en voeg eventueel extra water toe.

