
In de Mexicaanse kruidenmix zit gedroogde chili, jalapeño en gerookte paprika - met het grootste gemak zet jij hiermee een volwaardige Tex-Mexklassieker op tafel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
70 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
2 stuk(s)
Volkoren tortilla
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Tomaat
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
40 gram
Sweet chili tortillachips
½ el
Extra vierge olijfolie
1.5 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je gebruikt een deel van de ui rauw in de salsa. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee in deze stap.



Weetje: Mais levert een goede portie magnesium - een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.