
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
40 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat: Mosterd)
¼ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Laat het pizzadeeg in de koelkast tot je het gaat gebruiken in stap 3, zo blijft het deeg koel en heb je het beste resultaat.


Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Garneer de pizza met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas kan lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.
