
Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
⅓ stuk(s)
Komkommer
20 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Noten, Gluten)
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat: Tarwe, Ei Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout




Tip: Is niet iedereen liefhebber van mosterd? Laat de mosterd dan achterwege of serveer apart, zodat iedereen het zelf naar smaak kan toevoegen.