
De roseval aardappel is een vrij jong aardappelras uit Bretagne. Door de schil te laten zitten behoud je z'n geliefde smaak en mooie kleur - zeer restaurantwaardig!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Rosevalaardappelen
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Noten, Gluten)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
½ head
Botersla
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat: Tarwe, Ei Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
15 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de mayonaise door een yoghurt-mayonaisesausje: meng per persoon 1 tl van de mayonaise met 2 el yoghurt, peper en zout.