
Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
⅓ stuk(s)
Komkommer
15 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Noten, Gluten)
200 gram
Aardappelpartjes
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat: Tarwe, Ei Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout




Tip: Is niet iedereen liefhebber van mosterd? Laat de mosterd dan achterwege of serveer apart, zodat iedereen het zelf naar smaak kan toevoegen.