Casarecce met chorizo en avocado-pesto
Casarecce met chorizo en avocado-pesto

Casarecce met chorizo en avocado-pesto

met kruidenroomkaas

Casarecce betekent huisgemaakt in het Italiaans. De specifieke vorm wordt bereikt door de pasta rond een klein stokje te rollen en is perfect om saus vast te houden.

Allergens:
Egg
•Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

40 g

Avocado & pesto dip

(Contains Egg, Milk)

25 g

Herbed cream cheese

125 g

Red cherry tomatoes

50 g

Bell pepper strips

40 g

Diced chorizo

25 g

Grated mature cheese

90 g

Casarecce

25 g

Chopped ​​onion

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Calories833 kcal
Energy (kJ)3486 kJ
Fat43 g
Saturated Fat17 g
Carbohydrate76 g
Sugar14 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein30 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Pan with Lid
•Sautépan or large frying pan

Cooking Steps

Pasta koken
1

Breng ruim water met een flinke snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de casarecce. Halveer de cherrytomaten. Kook de casarecce 11 - 13 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen zonder deksel.

Tip: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten wel meer vitaminen en mineralen, zoals kalium, vitamine A en C en foliumzuur.

Chorizo en groenten bakken
2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een grote koekenpan of hapjespan. Bak de gesneden ui en chorizoblokjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de paprikareepjes en cherrytomaten toe en bak 4 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Saus afmaken
3

Voeg de kruidenroomkaas en de helft van de geraspte kaas toe aan de hapjespan en laat smelten. Voeg de casarecce toe en verhit het geheel al roerend 1 minuut op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de overige geraspte kaas over de pasta en schep de avocado-pestodip erbovenop.