Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
120 gram
Kippendijfilet met Italiaanse kruiden
25 gram
Spekreepjes
100 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Knoflookteen
0.12 stuk(s)
Citroen
5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
100 gram
Little gem
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je meer van een hardgekookt ei? Kook de eieren dan 3 minuten langer.
Tip: Voeg eventueel meer citroensap naar smaak toe.
Weetje: Wist je dat verse sperziebonen voedingskundig als groenten worden beschouwd, terwijl het eigenlijk peulvruchten zijn? Dit komt door de lage hoeveelheid koolhydraten.